Dasar Privasi

Siapa Kami

Alamat laman web kami ialah https://mantikmedia.com

Media

Jika anda memuat naik imej ke laman web ini, anda harus mengelak daripada memuat naik imej dengan data lokasi terbenam (EXIF GPS) disertakan. Pelawat laman web ini boleh memuat turun dan mengekstrak sebarang data lokasi daripada imej di laman web ini.

Kuki

Jika anda melawat halaman log masuk kami, kami akan menetapkan kuki sementara untuk menentukan sama ada pelayar anda menerima kuki. Kuki ini tidak mengandungi data peribadi dan dibuang apabila anda menutup pelayar anda.

Apabila anda log masuk, kami juga akan menyediakan beberapa kuki untuk menyimpan maklumat log masuk anda dan pilihan paparan skrin anda. Kuki log masuk bertahan selama dua hari dan kuki pilihan skrin bertahan selama setahun. Jika anda memilih “Ingat Saya”, log masuk anda akan berterusan selama dua minggu. Jika anda log keluar daripada akaun anda, kuki log masuk akan dialih keluar.

Jika anda mengedit atau menerbitkan artikel, kuki tambahan akan disimpan dalam penyemak imbas anda. Kuki ini tidak mengandungi data peribadi dan hanya menunjukkan ID siaran artikel yang baru anda edit. Ia tamat tempoh selepas 1 hari.

Kandungan Terbenam dari Laman Web Lain

Artikel di laman web ini mungkin termasuk kandungan terbenam (cth. video, imej, artikel, dsb.). Kandungan terbenam dari laman web lain berkelakuan dengan cara yang sama seperti jika pelawat telah melawat laman web tersebut.

Laman web ini mungkin mengumpul data tentang anda, menggunakan kuki, membenamkan penjejakan pihak ketiga tambahan dan memantau interaksi anda dengan kandungan terbenam itu, termasuk menjejak interaksi anda dengan kandungan terbenam jika anda mempunyai akaun dan log masuk ke laman web tersebut.

Analitik

Pihak kami menggunakan pemalam WordPress yang mengumpul data seperti alamat IP, negara pelawat, jenis pelayar dan sistem operasi. Pemalam ini memenuhi sepenuhnya garis panduan European GDPR.

Dengan Siapa Kami Kongsikan Data Anda

Kami tidak berkongsi, menjual atau menyewakan data peribadi anda dengan mana-mana pihak.

Berapa Lama Kami Menyimpan Data Anda

Jika anda tinggalkan ulasan, ulasan dan metadatanya disimpan tanpa tempoh batas. Ini adalah supaya kami boleh mengenali dan meluluskan apa-apa ulasan berikutan secara automatik dan tidak menahannya dalam giliran penyederhanaan.

Bagi pengguna yang mendaftar di laman kami (jika ada), kami juga menyimpan maklumat peribadi yang mereka sediakan dalam profail pengguna mereka. Semua pengguna boleh melihat, menyunting, atau menghapuskan data peribadi mereka pada bila-bila masa (kecuali mereka tidak boleh mengubah nama pengguna mereka). Pentadbir laman web juga boleh melihat dan menyunting maklumat berkenaan.

Apa Hak Anda Terhadap Data Anda

Jika anda mempunyai akaun di laman ini, atau telah meninggalkan ulasan, anda boleh meminta untuk menerima fail data peribadi yang dieksport dalam simpanan kami tentang anda, termasuklah apa-apa data yang anda telah berikan kepada kami. Anda juga boleh meminta kami memadam sebarang maklumat peribadi anda dalam simpanan kami. Ini tidak termasuk apa-apa data yang wajib kami simpan bagi tujuan pentadbiran, dasar, atau keselamatan.

Di mana Kami Menghantar Data Anda

Ulasan pelawat mungkin akan diperiksa melalui perkhidmatan pengesanan spam secara automatik.

Maklumat Perhubungan Kami

Sebarang kebimbangan mengenai data peribadi boleh terus berhubung dengan pihak kami melalui emel berikut: mantikmediaofficial@gmail.com